top of page

Opvouwbare scootmobiel huren

Bij Costa Mobility Service zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige mobiliteitsoplossingen die aan uw behoeften voldoen. Of u nu tijdelijke ondersteuning nodig heeft tijdens uw vakantie aan de Costa Blanca, revalidatie, een dagje uit plant of gewoon de voordelen van een opvouwbare scootmobiel wilt ervaren voordat u er een aanschaft, wij staan voor u klaar.

U kunt bij ons ook huren voor lange termijn! Bijvoorbeeld tijdens het overwinteren of een revalidatie periode.

Onze opvouwbare scootmobielen zijn ontworpen met het oog op uw gemak! Ze nemen minimale ruimte in beslag wanneer ze zijn opgevouwen, waardoor u deze gemakkelijk meeneemt in de auto of het openbaar vervoer. Door onze verhuurservice hoeft u geen uitstapje over te slaan. Geniet van uw onafhankelijkheid en vrijheid terwijl u gewoon mee doet aan sociale activiteiten, boodschappen doet of gewoon van de buitenlucht geniet.

Wij bieden alleen opvouwbare scootmobielen van de hoogste kwaliteit, die zijn gebouwd om lang mee te gaan en consistent uitstekende prestaties te leveren.​ En mobiliteit hoeft dus niet duur te zijn. We bieden betaalbare opties, zodat u kunt genieten van de voordelen van een opvouwbare scootmobiel tegen een betaalbare prijs.

Bel, chat of app (via de chatbutton) met onze zorgadviseur voor het snel en eenvoudig huren van uw opvouwbare scootmobiel. Wij bezorgen bij u op locatie, op het gewenste tijdstip.

*Wij bezorgen op locatie! Vraag naar de voorwaarden en eventuele bezorgkosten.

Tarieven

Prijslijst verhuur scootmobiel NED.png
bottom of page