top of page

Partners

Bij Costa Mobility Service geloven we in de kracht van samenwerking en de waarde van sterke partnerschappen. Wij zijn er daarom trots op dat we samenwerken met een uitgebreid netwerk van kwalitatief goede partners, die dezelfde waarden en toewijding delen om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. 

 

Al onze partners op het gebied van zorghulpmiddelen zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn gecontroleerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid, en onderscheiden zich in hun vakgebied. Op deze manier voldoen onze partners aan de hoogste normen die we bij Costa Mobility Service hanteren.

 

Onze partners variëren van leveranciers en producenten tot dienstverlenende bedrijven en technologische experts. Dankzij onze nauwe samenwerking kunnen we de meest innovatieve en op maat gemaakte oplossingen aanbieden, die aansluiten op de behoeften van onze klanten.

VERMEIREN

Vermeiren is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige medische hulpmiddelen en verzorgingsproducten. Bij Vermeiren zijn ze gepassioneerd door het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met beperkte mobiliteit. Ze streven ernaar om de zorgervaring te verbeteren en het dagelijkse leven van gebruikers en zorgverleners te vergemakkelijken.

Vermeiren biedt een uitgebreid assortiment, waaronder elektrische rolstoelen, scootmobielen, manuele rolstoelen, rollators en veel meer. Elk product is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen in gedachten. We werken nauw met Vermeiren samen om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan uw verwachtingen en bijdragen aan een verbeterde levenskwaliteit.

 

Net als bij Costa Mobility Service staan ook bij Vermeiren kwaliteit en veiligheid voorop. De producten worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en materialen die voldoen aan de strengste normen. Interne kwaliteitscontroleprocessen zorgen ervoor dat elk product wordt getest en geïnspecteerd om te garanderen dat het voldoet aan alle vereiste specificaties.

2.png
3.png

ZORGBROEDER

Als het gaat om de inkoop van tweedehands scootmobielen, hebben we een hele goede partner in Zorgbroeder gevonden. Samen bundelen we onze krachten om u hoogwaardige tweedehands scootmobielen aan te bieden, waardoor mobiliteit toegankelijker, duurzamer en betaalbaarder wordt voor iedereen.

Bij Zorgbroeder en Costa Mobility Service geloven we in een wereld waarin mobiliteit geen beperking mag zijn en duurzaamheid centraal staat. We bieden daarom tweedehands scootmobielen van topkwaliteit aan, waardoor mensen hun dagelijkse leven kunnen verrijken en hun horizon kunnen verbreden. En daarnaast dragen we bij aan een duurzamere toekomst doordat scootmobielen worden hergebruikt.

Elk voertuig in ons assortiment wordt grondig geïnspecteerd en getest om te voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en prestaties. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat elke scootmobiel in uitstekende staat verkeert voordat deze aan u wordt aangeboden.

bottom of page