top of page

Verhuur

Ontdek een nieuwe wereld van comfort en mobiliteit tijdens uw verblijf aan de prachtige Costa Blanca. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om van uw tijd hier te genieten zonder beperkingen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige zorghulpmiddelen die uw vakantie-ervaring of langdurig verblijf aanzienlijk zullen verbeteren. U kunt bij ons ook huren voor lange termijn! Bijvoorbeeld tijdens het overwinteren of een revalidatie periode.

Onze missie is om u te voorzien van de juiste hulpmiddelen en apparatuur om volledig van uw verblijf te genieten, ongeacht uw mobiliteitsniveau. Of u nu een rolstoel, rollator, scootmobiel of krukken nodig heeft, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

 

Uw wilt genieten van uw verblijf, dus we zorgen voor een vlotte levering van het gehuurde hulpmiddel rechtstreeks naar uw accommodatie. Geen gedoe of zorgen, wij regelen alles voor u*.​ Of u nu voor een kort of lang verblijf komt, we bieden flexibele huurperiodes die aansluiten bij uw planning.

Bel met onze zorgadviseur of vul ons contactformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op.

*Wij bezorgen op locatie! Vraag naar de voorwaarden en eventuele bezorgkosten.

Tarieven

bottom of page