top of page

Verkoop

Costa Mobility Service verkoopt een zeer ruim assortiment aan persoonlijke zorghulpmiddelen van de hoogste kwaliteit die uw leven comfortabeler en gemakkelijker maken. Wij begrijpen dat het belangrijk is om de juiste zorghulpmiddelen te kiezen die perfect aansluiten bij uw behoeften, en daarom streven we ernaar om u de best mogelijke oplossingen te bieden.  

 

Wellicht heeft u een tweede woning aan de Costa Blanca en wilt u niet altijd uw scootmobiel, rolstoel of rollator meenemen. Of u bent resident in Spanje en op zoek naar ondersteunende aanpassingen in uw woning, zoals in uw badkamer of slaapkamer. We streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.

 

Heeft u vragen, opmerkingen of specifieke wensen? Laat het ons weten, en we doen ons uiterste best om u te helpen. Wij komen bij u op locatie om u van passend advies te voorzien. 

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. 
Bel
met onze zorgadviseur.

 

Of vul ons contactformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Zo zorgen we ervoor dat u snel geholpen wordt.

Maak een afspraak. Wij komen bij u langs voor persoonlijk advies

bottom of page