top of page

Elektrische rolstoel

Bent u rolstoelafhankelijk, maar wilt u graag uw wereld vergroten en vaker zelfstandig op pad? Bij Costa Mobility Service zijn we trots op het leveren van hoogwaardige elektrische rolstoelen die uw vrijheid vergroten. 
 

Elektrische rolstoelen bieden een scala aan voordelen die uw levenskwaliteit aanzienlijk kunnen verbeteren in vergelijking met manuele rolstoelen. Zo geven ze u de vrijheid om u zonder externe hulp te verplaatsen. Met eenvoudige bedieningselementen van de elektrische rolstoel kunt u zelfstandig de omgeving verkennen en uw activiteiten onafhankelijk uitvoeren.


Het gebruik van een manuele rolstoel kan fysiek veeleisend zijn, vooral bij langere afstanden of bij het navigeren door oneffen terrein. Elektrische rolstoelen verminderen de fysieke belasting, waardoor u energie bespaart en comfortabeler reist. Daarnaast is een elektrische rolstoel geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor u meer flexibiliteit hebt in uw dagelijkse activiteiten.

We hebben verschillende modellen die allemaal zijn uitgerust met geavanceerde technologie om soepel en veilig te manoeuvreren. Zo geniet u van een probleemloze rijervaring.

Wilt u weten welke elektrische rolstoel voor u het meest geschikt is? Bel met onze zorgadviseur of vul ons contactformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Zo zorgen we ervoor dat u snel weer op pad kunt.

Maak een afspraak. Wij komen bij u langs voor persoonlijk advies

bottom of page